onsdag 13 april 2011

Fotj*vel!

Först ska jag börja med att berätta att jag har varit riktigt duktig idag! Först så tränade jag 1 timme med kinect, som jag berättade om här nedan, och sedan stryketränade jag i 1 timme. Efter det så gick jag på en kort promenad i det tråkiga vädret, men jag gjorde det ändå!

Nu kommer vi till nästa grej som jag ska berätta om. Jag krossade ett ben i min fot för sisodär 4 år sedan, hur det gick till kan vi gå in på en annan gång. Nu till problemet. Efter gips och hela köret så hade jag en knöl vid hålfoten ungefär. Gick till en specialist som sa att det där va en överansträngning och att jag ska få skoinlägg så skulle det försvinna. Under dessa år så har den fortfarande inte försvunnit. Jag har ont i princip hela tiden, men det har jag lärt mig leva med och jag vet att jag troligtvis kommer få leva med det resten av mitt liv. Men ändå, knölen är kvar och när jag ska promenera, springa eller liknande så blir det ett helvete.. Detta hindrar mig till att göra endel grejer, tyvärr. Det hindrar mig även till att ha vilka skor jag vill. Nu menar inte jag att jag går runt i ett par fula gymnastikskor hela tiden, men jag kan inte gå in i en affär o bara välja ett par skor för att de är snygga, jag får inte på mig de flesta.
Försäkringsbolaget pumpade ut en del pengar till mig, som plåster på såren. Men det hjälpte ju inte direkt. Skulle hellre ha en ordentlig och bra fot än pengar på banken. Många skulle säkert tycka tvärtom.

Jag funderar på att kontakta en läkare igen, men det känns inte som att det kommer hända så mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar